Foglalás
Bezár

Hasznos tudnivalók

Hasznos útmutató szállodánk legfontosabb szabályaival a szobafoglalással is az itt-tartózkodással kapcsolatban.

Check in - check out (érkezés - utazás)Check-in: 14:00
Check-out: 10:00
Early check-in: 12:00-től (+4000,- Ft/szoba)
Late check-out: 12:00-ig (utána +4000,- Ft/szoba)

A szobák érkezés napján 14:00 órától foglalhatóak el, utazás napján 10:00 óráig állnak vendégeink rendelkezésére. A szálloda foglaltságának függvényében, térítés ellenében biztosítja a korai érkezés, illetve a késői elutazás lehetőségét.
Ha a vendég az érkezés napján a szobáját reggel 7:00 óra előtt kívánja elfoglalni, úgy az előző éjszakára vonatkozó teljes szobaár felszámításra kerül. Korai érkezés esetén, amennyiben a vendég 12:00 óra előtt kívánja elfoglalni a szobáját, úgy szabad kapacitás függvényében 4000,- Ft / szoba áron lehetséges.
Késői elutazás díja 12:00 óra után minden megkezdett óra 4000,- Ft / szoba, 17:00 óra után a teljes szobaár felszámításra kerül.

Üdülőhelyi díj (Idegenforgalmi Adó - IFA)Megadott áraink az IFA-t nem tartalmazzák, ez a helyszínen fizetendő. Mértéke 18 éves kor felett 350,- Ft/ fő/ éjszaka.

Foglalás visszaigazolásaFoglalását minden esetben írásban (e-mailben, levélben) visszaigazoljuk, foglalása csak e visszaigazolás után tekinthető véglegesnek.

GaranciaA szobafoglalás garantálásához bizonyos esetekben - az érintett ajánlatnál vagy foglalásnál előre jelezve - bankkártyaadatok megadását vagy előlegfizetést kérünk. Ebben az esetben a visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg, vagy bankkártya garancia beérkezik.

Általános lemondási feltételekMinden egyéni szobafoglalás lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző 7. napig. Késedelmes lemondás, vagy a Vendég lemondás nélküli meg nem érkezése (no show) esetén a teljes szállásdíj kerül felszámításra.

Az ettől esetlegesen eltérő lemondási feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek

Általános fizetési feltételekA megrendelt szolgáltatások ellenértéke fizethető a helyszínen készpénzzel, átutalással, illetőleg internetes oldalon keresztüli bankkártyás fizetéssel. Egyéb fizetési módok a helyszínen: Széchenyi Pihenőkártya, szálloda által és / vagy szerződött partnere által kiállított voucherek.

Az ettől esetlegesen eltérő fizetési feltételekről feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek

AdókA megadott árak az ÁFA-t tartalmazzák. Amennyiben a hatályos ÁFA törvényben rögzített adó mértékében változás történik, áraink előzetes értesítés nélkül változhatnak.

EllátásBüféreggel: szállodánkban, a Budapest Restaurantban.

Félpanzió: a büféasztalos vacsorát a szállodában a Budapest Restaurantban fogyaszthatják vendégeink. A félpanziós ellátás díja az italfogyasztást nem tartalmazza.

DohányzásA szálloda minden szobája légkondicionált és nemdohányzó.

Háziállatok elszállásolásaA szállodában házi kedvenceket korlátozott számban és feltételekkel, előzetes egyeztetést követően tudunk fogadni, melynek díja: 4.000 Ft / kisállat / éj (13 EUR). A kisállatok számára ellátást nem biztosítunk.

Parkolás


Szállodánk szabadtéri privát parkolóhelyekkel rendelkezik korlátozott számban, ahol vendégeink biztonságban tudhatják gépjárműveiket. Parkolási lehetőség szabad kapacitás függvényében, kizárólag a helyszínen igényelhető. Parkolási díj a helyszínen fizetendő.

Szállás előfoglalással nem rendelkező vendégek ill. szállást nem foglaló gépjármű tulajdonosok számára érvényes parkolási díjaink a következők:
  • gépkocsi: 6.000,- Ft / nap
  • gépkocsi óradíj: 600,- Ft / óra
  • autóbusz: 10.000,- Ft / nap
  • autóbusz óradíj: 1.000,- Ft / óra

Visszaigazolt szállásfoglalással rendelkező vendégeink számára 50% kedvezményt biztosítunk a személygépjármű napi parkolási díjából. A parkolóhely csak a helyszínen foglalható szabad kapacitás függvényében. A kedvezményes parkolási díj:
  • gépkocsi: 3.000,- Ft / nap

InternetA szálloda egész területén korlátlan vezeték nélküli internet érhető el.

Kaqun SpaVendégeink számára kellemes relaxációt és regenerálódást ígérnek az Kaqun Spa exkluzív szépség és egészségcentrikus szolgáltatásai, mint pl. KAQUN Oxigénes fürdő, masszázs, arc- és testkezelések, bioszálas arckontúr, akupunktúra, jóga, egyéni komplex kúrák, anyagcsere vizsgálat. További információért forduljon recepciónkhoz vagy tájékozódjon az alábbi linken: http://www.kaqunspabuda.hu/hu

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!