Foglalás
Bezár

Hotel Budapest

Az 1970-es években épült Hotel Budapest különleges a maga nemében: kör alakjával 15 emelet magasan emelkedik a város fölé, így páratlan panorámát kínál valamennyi szobájából. Retro jellege ma is visszaköszön belső építészetében és bútorzatában is: egyedi hangulata miatt korabeli és modern filmek, reklámfilmek kedvelt helyszíne.

Egyéni vendégek, átutazók, üzletemberek, városlátogatók és csoportok számára egyaránt kényelmes és elérhető szállást biztosít.

A Hotel Budapest étterme bőséges büféreggelivel és igény esetén vacsorával várja kedves Vendégeit. A lobbyban található Budapest Presso egy ideális hely, hogy lazítson egy ital mellett.

A Hotel Budapest a magyar főváros elit budai kerületében fekszik, közel a Budavári Palotához. Kényelmesen megközelíthető innen Budapest központja, a repülőtér vagy a nyugatra vezető autópályák is.
A szálloda előtt megálló busszal vagy villamossal percek alatt elérhető az M2-es metró a Széll Kálmán téren, valamint átszállás nélkül Buda számos pontja.

Az igazi látványosságnak számító fogaskerekű a szállodával szemközt áll meg, mellyel könnyen eljuthatnak a Budai-hegyekbe. A közeli Városmajor nagyszerű helyszín a nagy sétákhoz, kocogáshoz és szabadtéri edzéshez.

Az autóval érkezők a szálloda előtti, szabadtéri parkolóban helyezhetik el járműveiket parkolási díj ellenében és a szabad helyek függfényében.

Vendégeink számára kellemes relaxációt és regenerálódást ígérnek a szomszédos Kaqun Spa exkluzív szépség és egészségcentrikus szolgáltatásai, mint pl. KAQUN Oxigénes fürdő, masszázs, arc- és testkezelések, bioszálas arckontúr, akupunktúra, jóga, egyéni komplex kúrák, anyagcsere vizsgálat. További információért forduljon recepciónkhoz vagy tájékozódjon az alábbi linken: http://www.kaqunspabuda.hu/hu

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!